Alla inlägg under mars 2010

Av malin hejdenberg - 12 mars 2010 15:40

Igår innan dagis va jag på bvc med Adam för att försöka att återigen få honom att göra syntestet, men nej! han total vägra o då har vi tom övat här hemma .. så då blir det en remiss in till ögon i stan .. stor stor suck!

Lämna sen barnen på dagis för att åka senare åka till stan med Elin, Gick in till Elin och Adde med en kopp kaffe och macka :) skit tråkigt att äta frukost sj ju ..

Åkte sen mot staden .. hitta en kläning till Alexandra på rean och massa kalsonger till Adam, sj hitta jag ett par solbrillor till mig sj . OK hitta massa annat med . men snål som man är mot sig sj ni vet!!!!! köpte inte de iaf .

Käka lunch och åkte sen för att sätta elin under saxen !! vart så jävkla snyggt!

blev sj väldigt sugen att klippa mig så ska boka tid för slingning och klippning,

Sa tack o hej till Elin och mötte upp Johan och Devin.. ( Johans son ) på stan ..

åkte hem till Johans syster och hennes lilla familj på lite middag, riktigt roligt att träffa Michaela med familj, va flera flera år sedan jag träffa henne, och dom bjöd på riktigt god mat, gott marinerat kött, med klyft potatis och sås och sallad, Mums! sen vart det kaffe och  tårta för att fira födelsedagsbarnet,Devin!


Åkte hem vid 19 .. mamma o pappa hade så snällt hämtat barnen på dagis . och det hade gått jätte bra .. Jag va inte de minsta lilla orolig att det inte skulle gå bra tillsammans med mommo o moffa !!

Mätt och belåten kom jag hem, haft en riktigt toppen dag..


när mamma o pappa åkt hem tog ja med mig babyvakten och gick in till elin och snacka lite . skulle se en film men haha prata dock mer !!




För varje dag som går blir ja bara mer o mer kär .. o längtar ihjäl mig efter Johan fast jag träffa honom igår lixom.. :/





Av malin hejdenberg - 10 mars 2010 21:19

Mamma jag har .. som ska vara barnvakt i morgon åt mina barn då jag och Johan ska äta middag tillsammans med hans syster och hennes man, och deras lille plutt!

Ska bli riktigt roligt .. Har ju känt Michaela sen hm.. ja jag va rätt liten typ 13 kanske :/

Innan ska vi in och handla lite presenter till Johans son som fyller år i morgon,

så det ska bli roligt  : )

Hoppas och tror de kommer bli en bra dag ..

kl 9 ska ja då till bvc med barnen . . sen till dagis med barnen ..


snart helg igen .. dagarna går fort ..


Har inte fått svar av barnens pappa ännu om den fredagen då de e bestämt att han ska ha sina barn .. men kära nån!! ska man behöva gå till rätten för att han ska förstå sin roll .. som PAPPA och ta sitt ansvar ??!!! jäkligt tråkigt men men , va ska man göra .. Han har dom baaraa varannan helg .. och jag har barnen alla andra dagar utöver det .. då tycker iaf jag att han ska anpassa sig till de, sluta lite tidigare så han kan hämta på dagis, ta ut en pappadag om han nu blivit tillsagd att jobba på lördagen.. suck alltså!!

tur jag har underbara människor runt omkring mig som gör mig så glad varje dag ..

för han gör mig riktigt riktigt irriterad!! :/



Men .. jag e kär ... o galen ;)  .. och det känns helt helt helt underbart!!

<3



Håller alla tummar och tår att syster får åka hem i morgon efter sin behandling!!!

Av malin hejdenberg - 10 mars 2010 19:44

även i dag :) och det e ju helt underbart! man blir gladare än vanligt ta mi fasen !!

i morse efter lämning på dagis åkte ja med Anna och Havanna till stan , kika lite kläder och va fint ja hitta till Adam .. super snygg vår jacka på lindex ..

Men handla ingen i dag .. :/

åt lite lunch, sen hemåt igen mot soliga slite ..

lite fix och trix innan det va dags att hämta barnen på dagis..

va ute efteråt, Adam lekte med jonathan och Emil, Alexandra gick runt och lekte lite för sig sj, vart förbannad om vartannat då Hon inte fick som hon ville.. kära nån vicken vilja och humör hon kan få när hon inte får som hon vill ..

hjälp säger då jag den dagen hon blir tonåring :S

Jag och Alexandra gick in för att börja med maten, Adam följde med Emil och Jonathan in till jonathan och fortsatte leka där,

Hoppas han skötte sig Anna :D ???!!


I morgon ska vi till bvc igen .. se om Adam går med på att göra syntest .. om inte får vi en remiss in till stan .. Anki sa att det kan bero ibland på att barn har nedsatt syn då dom inte vill gå med på att ha lappen för ögat, får se i morgon!

Barnen sover nu iaf efter lite middag,fotbollsspelning och sago läsning ..


Johan kommer hit sen och myser .. mysigt ju .. =)


Pirr hade ja igår och har ta mi fan mer pirr och fjärillar i magen i dag .. och tror inte bara det beror på solen ute =)


<3

Av malin hejdenberg - 9 mars 2010 22:12

Jaa dagen har varit bra .. fram tills för en stund sen ............


LÄmna barnen på dagis och hem för att tvätta, Nina och Miranda kom på lunch och kaffe, riktigt riktigt trevligt va det ! Miranda e sååå himla underbar!!

Gick in till Elin och " stal " lite kaffe ;)

hämta sen barnen och vi va kvar ute en stund innan de va dags att gå in för att förbereda maten bla ..

barnen åt god mat iaf .. kära nån va dom vräkte i sig .. sj har ja fan i mig ingen matlust.. åt bra lunch iaf ..

bada med barnen och natta dom och dom somna så sött .. Adam tjata lite om nappen men inge större ..

Johan kom hit och mysa och såg tv .. alltid lika mysigt :D


Nu till mitt dåliga avslut på dagen .. Ni som läser och tycker jag pekar ut någon i min blogg.. då får ni tycka det då ..


Barnens pappa kommer inte ha dom som planerat nästa helg.. pga jobb säger han .. Han tycker han ställt upp på mig så nu e de min tur.. men visst .. han träffa dom bara varannan helg vicket ja tycker e för lite för barnens skull..

ja va ju tvungen att byta helg förut pga att han hade annat just den helgen ..

jag börjar bli jädrigt trött på detta nu .. Jag tar tex inga kvälls jobb mitt i veckorna för att jag har barnen.. tänker inte be honom att ta dom, är det så att han då tex fått jobb .. går att ta ut en pappa dag eller sluta lite tidigare så han hinner hämta på dagis, den han jobbar för borde ju ha överseende med det..

Nej men va fan ska jag göra??!! bli en rättsak.. ska de verkligen behöva gå så pass långt!! förbannade jävla skit karl !!


Hade ja vetat vicken man han skulle bli .. hade ja helt klart valt en annan pappa att skaffa barn med, hårda ord !! ja! men det e så jag känner och känt länge länge, Och vissa vet varför !!!

vill fortfarande ha kvar mina barn såklart!!

MEN .. kunde ja vetat! hade mycket varit annorlunda!!

men de e lätt att vara efterklok !!


nu får ja säkert tusen spydiga kommentarer!! det struntar jag i .. måste skriva av mig om detta..


Tur Johan e här i kväll så jag blev glad och då och då slöt att tänka på den där förbannade skit högen!!!!


Av malin hejdenberg - 8 mars 2010 22:05

Lagom då jag skulle börja med maten skulle jag torka upp lite mjölk som Alexandra spillde ut på golvet, böjer mig ner, känner hur hjärtat och pulsen börja  slå riktigt riktigt fort och ännu fortare fortare, känner hur jag bli helt svettig och känns konstigt för ögonen, reser mig upp och sätter mig vid köksbordet och pulsen och hjärtat fortsätter dunka fort fort fort .. känns som hela jag sitter och dunkar..

Känner något obehagligt i halsen eller över bröstet, kan inte riktigt beskriva riktigt hur det kändes eller riktigt vart det kändes konstigt, fick sitta så en stund innan jag känner hur det lugnar av



och lite senare får ja ett sms av Elin och hon fråga om Jag och barnen ville äta lite soppa tillsammans med henne och Holly, Absolut!! tur för ja va lite skakis och hade nog inte vågat ställa mig och laga mat just nu ..



Och det va en super duper god soppa, måste göra den sj någon gång!


Jaa va detta skrämande konstiga va som ja råka ut för .. har ingen aning om vad det kan vara .. någon som vet??!!!

har ju iofs inte ätit klokt på hela helgen förutom i fredags då jag åt köttgryta tillsammans med Anna till middag, annars har det varit 3 mackor om dagen, :/

lite godis igår :/ hmm..


Alex somna sött .. Adam va lite ilsken över att inte ha nappen dock :/ men somna sen ..

Va på bvc i dag, Adam väger 18.2 och är 109 cm lång ..

allt gick super bra och för första gången någonsin hörde ja honom räkna  till 45 bara sådär och det har Han inte gjort tidigare, men Han ville inte göra syntestet då han skulle ha en lapp för ena ögat :/ så ska tillbaka till bvc på torsdag kl 9!

I morgon ska ja dit med Alexandra 8.30 TIDIGT!

men ska bli roligt :)


Johan har varit här ikväll :) lite myspys !! ;)

Jag ska snart sova .. upp tidigt i morgon!


På lördag fyller jag år tjoho .. vet exakt va ja ska få av mamma o pappa :)

KLÄÄDER!!!! hoppas jag kan ha allt, ser framemot jeansen .. bara dom inte e för små, då blir jag galen !!!


Annars känns de super att barnen e hemma hos mig igen :)


Har annars haft en hel mysig helg! Men saknat dom, det har jag verkligen gjort!!!



o om torsdag.. tror inte de e så lätt men skulle behöva barnvakt :/ e bjuden på bio .. Johan ville gå o se en film, nähää en film på en Bio?? äh jo men va den hette de vette sjutton!!

Men ja vill ju gå !! hade vart super duper mysigt!!!

Av malin hejdenberg - 7 mars 2010 21:32

har sovit 2 timmar ikväll haha ..

upp fort som fan för att kika på vad klockan va .. trodde det va mitt i natten och hade missat min film kväll med Johan .. tur så va kl inte mer än lite över 19 ..

Han kommer när dom har repat klart i stan ..

Lånat lite filmer av Elin .. se va vi får för oss och se ..

myspysig kväll.. tror han skulle sova över med :)


Malin e pigg som en mört just nu och kanske tom kan hålla mig vaken till en film för en gång skull.. somnar nästan alltid till när vi ligger och ser film,

ser ja sj , somna jag aldrig .. :/


satan i gatan .. spilde ett helt glas vatten över mig sj nu .. tur det inte kom på datorn .. hur lyckas man lixom, så måst byta kläder stor stor suck!!


den 7 Juli .. då kommer syster med familj hit .. längtar längtar !! stannar till den 18 juli.. så .. någon som har eller vet någon som har en husvagn att hyra ut till dom så skulle det va snällt :)


<3

Av malin hejdenberg - 7 mars 2010 13:13

i morse när Jag vakna lyste fan solen rakt in på mig .. å annars brukar ja haaata att ha solen i ansiktet på det viset.. men inte i dag :)

Snart är helgen slut .. i morgon hämtar Jag hem barnen igen :) mysigt!


Va har hänt denna helg då?

Barnen åkte ju som sagt redan i torsdag .. va hemma vid Johan och hans dotter Tilde och såg lite film..

Fredag hm.. jag städa under fm .. och gick sen in till Anna .. sen till Wilma för att gå på kalas .. gott fika och trevligt va de :)

på kvällen va jag inne vid Elin tillsammans med Anna .. blev en trevlig kväll .. mycket prat :)

I går under dagen gjorde jag inte speciellt mycket .. va hemma .. tog det lugnt ..

och på kvällen gick jag till Johan,drack lite kaffe, såg tv med hans son och dotter

Mys va de :) <3


I dag har jag bjudit hit mamma o pappa på fika, får se om dom har tid att kika förbi..

Hoppas på att träffa Johan i kväll efter dom repat klart ..


fin fint väder .. skinande sol .. !!

och Jag har varit på en promenad :)


Jag börja bli hungrig .. fick frukost av grannen i mitten .. nybakade scones :) riktigt gott !!!


så hmm va ska man laga för lunch/middag .. snitzhel o pommes?? eller pasta me pasta sås .. hmm.. tåls att tänka på ..

Av malin hejdenberg - 5 mars 2010 11:00

japp nu har ja städat färdigt nedervåningen.. va mycket fortare det går att städa när man är själv, inga barn som åker på dammsugaren, trycker på knappen så sladden åker in i dammsugaren,stänger av dammsugaren, men kan lova er att jag endå sakna barnen.. tänker på dom nästan hela tiden, " undrar va dom gör,hur dom mår "

Jätte roligt för barnen att dom fick en extra natt hos sin pappa.

Dom behöver verkligen det!!

sen att jag går och nästan saknar ihjäl mig efter dom, de får ja ju göra då!

stackars stackars mig ;)


Ska snart hopp i duschen tänkte jag!

i eftermiddag ska jag ensam utan barn ( känns konstigt ) gå på barnkalas !

sen tvätta lite igen! fan som ja tvättar.. :/


i morse tog jag med mig min kaffe kopp och tog mig en cigg , solen lyste och fan som jag längta och drömde mig bort till våren, när man kan ta me sig kaffekoppen, ciggen och barnen ut! (utan massa ytterkläder) och bara njuta!

Jag älskar våren, har alltid gjort, kommer alltid göra! :)


tänk i sommar, sitta ute om kvällarna, dörren öppen, med ett glas vin i handen, satan vicken lyx alltså :)



nu ska lite ren.. eller älg.. kanske en häst..

så...

duschen nästa !!!

Presentation

Malin Hejdenberg

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards